joi, 14 mai 2009

COMO Shambhala Estate, Bali









Shambhala Este este situat la 15min de Ubud si 1 ora de Aeroportul International Denpasar. Camerele sunt superlativul intimitatii si spatiului, fiind amenajate in mijlocul junglei, cu superbe panorame asupra raului Ayung.
- 5 Rezidente, cu 4 sau 5 apartamente, fiecare rezidenta avand piscine sa privata
- 5 Vile cu 2, 3 sau 5 dormitoare, fiecare vila avnd un living spatios si piscina privata
- 5 Vile Retreat, cu 1 sau 2 dormitoare; fiecare vila dispune de living, bucatarie si piscina privata. Unele Vile Retreat au si salon privat pentru terapii Spa.
In cadrul COMO Shambhala a fost adoptat un mod echilibrat de nutritie, incurajand oaspetii sa fie interesati de efectele pe termen lung ale unei nutritii sanatoase si echilibrate. Nutritionistul creaza grafice de nutritie individuale, sustinute de Seminariile pentru alimentatia Sanatoasa si Workshop-urile unde oaspetii pot invata sa prepare feluri sanatoase. Bucataria poate fi adaptata conform necesitatilor fiecarui oaspete, de la nutritie detoxifianta, la diete Ayurvedice, in functie de sfaturile si recomandarile specialistilor pentru fiecare oaspete in parte.
Cine se duce acolo: Iubitorii rafinamentului şi al luxului la cele mai înalte cote.
Este special şi pentru: Activitatea fizică intensă, care reprezintă un element cheie: închiriere biciclete, rafting,  yoga si pilates, iniţiere in artele marţiale, lecţii de Salsa, tenis.
Nu rataţi: vizitarea templelor şi participarea la ceremoniile locale.
Preţ: mediu 311 euro pe noapte.


sursa: www.mrpeter.ro

0 comentarii:

eXTReMe Tracker